Kluven

En sajt om sajter

Bra nyhetskällor för IT och Teknik

Teknikens värld utvecklas i en allt snabbare takt, inte minst sagt så utvecklas IT världen i en extrem hastighet. Dettqa kan man tydligast bevittna i form av hur spelgrafiken uppgraderats de senaste 15 åren. Så för den som är intresserad utav teknikens framsteg så kan det vara svårt att hålla upp med det senaste. Som tur är så kan man organisera sig för att enkalre kunna hålla sig uppdaterad på dagens teknik.

Internet har många ställen som kan hjälpa dig med att finna information och nyheter. En av alla sajter på Internet som kan hjälpa dig att hålla koll på det senaste är IT-Kanalen. De har välskriva artiklar om det seanste inom IT och teknikens värld. På deras sajt kan man finna allt ifrån nyheter inom mjukvara för datorer till nya maskiner som hjälper oss i utvecklingen.

Ett annat ställe du kan finna mycket information om teknikens värld är Reddit.com och deras "subreddits" för teknologi och IT. Reddit är ett forum med många undergrupper man kan vara medlem i. Bland alla dessa så finns alla möjliga sorters grupper med olika intressen. Några av dessa intressen är då IT och teknik och i dessa grupper läggs det ut information ifrån hela världen men om just nyheter ifrån den tekniska världen.

En annan källa för nyheter inom teknik och IT är till exempel Illustrerad vetenskap och PC för alla. Dessa tidningar erbjuder välproducerade artiklar med det senaste ifrån teknikens värld. Den ena av dessa tidningar är mer lagd åt teknikens värld och det är Illustrerad Vetenskap medans PC för Alla är en tidning som är mer fokuserad om vad som händer inom IT-världen.